I 💚 MY HAIR

Inspiratie in de vorm van met een vleugje Greenie

 

Wie start met natuurlijke haarverzorging kan nogal overweldigd raken van alle mogelijke ingrediënten in een shampoo bar. Wat is goed bij pluizig haar? Wat wil je mijden als je fijn haar hebt? Hoe krijg ik wat meer stugheid en volume in m’n kapsel? Of juist een lekkere zachte coupe? Ook voor hoofdhuidproblemen heeft moeder natuur allerlei genezende middeltjes in de aanbieding. 

Als je met mij dit “I love my hair” traject aangaat, krijg je een vragenlijst toe gestuurd en vraag ik je wat testjes te doen met je haar. Het resultaat: een persoonlijk “rapport” over jouw haar, een gepersonaliseerd recept met uitgebreide uitleg over de ingrediënten en waarvoor het precies dient. Op een apart document, krijg je je mooi vormgegeven recept plus de manier hoe het te maken meegeleverd.

Dit zodat je daarna zelf de tools hebt om die perfecte bar te maken. Zo leer je over je haar, over de ingrediënten én hoe je dit zelf doet. Prima investering dus! Op deze manier kan je profiteren van de voordelen van DIY, maar hoef je niet alles zelf uit te zoeken en geen grote hoeveelheden aan te schaffen. Je krijgt als het ware een shortcut door al het experimenteren wat ik de laatste jaren heb gedaan. Na het uitproberen van de bar hebben we nog één keer contact (telefonisch of mail) en kijk ik met je mee waar we eventueel nog wat kunnen finetunen op basis van je feedback. Eventueel krijg je advies voor hoe je haar natuurlijk te verzorgen.

Voor jouw persoonlijke DIY-pakket, ben ik met gemak een dag bezig. De prijs voor een persoonlijk afgestemd recept inclusief alle ingrediënten, tips en de mogelijkheid samen het recept te “finetunen” op basis van jouw ervaring, kost € 99,-  Als je helemaal blij bent met je recept, kan je groter inkopen en ben je veel voordeliger uit dan wanneer je shampoo bars koopt en dat de rest van je leven! Ook super als cadeautje 🙂

JA IK WIL DAT! Mail dan naar info@gogreenie.nl en ik stuur jou de vragenlijst